Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 443g1452kcal46.8g268.8g9.7g43.8g
Vehnäjauho, sunnuntai1308g4579kcal157g928.9g27.5g39.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)805g2979kcal112.7g442.8g64.4g88.6g
Leivinjauhe 81g141kcal4.2g30.4g0g0.4g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 684g2778kcal0g683.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1932g1623kcal21.3g353.6g7.7g34.8g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g805g5958kcal0g0g660.2g0g
Vesi242g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12640g39020kcal684g5416.2g1539g413.6g
Valittu annoskoko6320g19510kcal342g2708.1g769.5g206.8g
Annoskoko puolitettuna3160g9755kcal171g1354.1g384.8g103.4g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099