Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)2145g3432kcal407.5g0g193g0g
Punajuuri 1430g549kcal14.3g98.7g2.9g35.7g
Kaali, valkokaali572g121kcal6.9g19.4g1.1g12g
Pavut,ruskeat suolaliemess486g486kcal34.5g72.9g5.8g105g
Peruna, keskikokoinen 60g858g515kcal12.9g111.5g0.9g7.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g186g52kcal1.1g11.1g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)229g62kcal3g11g0.5g3.9g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g43g386kcal0g0g42.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g358g73kcal2.1g13.6g1.1g5g
Chili paprika punainen14g5.7kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12640g11361kcal965.2g679g497.2g347.8g
Valittu annoskoko6320g5680kcal482.6g339.5g248.6g173.9g
Annoskoko puolitettuna3160g2840kcal241.3g169.8g124.3g87g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259