Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2250g788kcal36g155.3g2.3g31.5g
Tomaattimehu Valio1500g300kcal15g60g0g0g
Kalaliemikuutio 17g50kcal1.6g5.6g2.3g0.2g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g23g10kcal0.5g1.8g0g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)600g510kcal6g21g42g0g
Katkarapu 810g554kcal117g0g8.9g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g855g812kcal68.4g119.7g6g68.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12648g6515kcal499.4g758.2g154.2g209.6g
Valittu annoskoko6324g3257kcal249.7g379.1g77.1g104.8g
Annoskoko puolitettuna3162g1629kcal124.9g189.6g38.6g52.4g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378