Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss1751g490kcal22.8g85.8g5.3g52.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%1401g1541kcal37.8g37.8g140.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto467g1308kcal88.7g0g102.7g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)1168g3911kcal141.3g767.1g26.9g81.7g
Tonnikala vedessä 1401g1463kcal314.4g0g21g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 140g1239kcal0g0g140.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12656g19905kcal1210g1781.4g872.2g268.4g
Valittu annoskoko6328g9953kcal605g890.7g436.1g134.2g
Annoskoko puolitettuna3164g4976kcal302.5g445.4g218.1g67.1g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047