Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 113g15kcal1.3g1.1g0.2g1.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g75g15kcal0.5g2.9g0.2g4.5g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kurkku 75g8.2kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g139g264kcal34.8g0g13.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g103g62kcal0.4g15.4g0.1g1.4g
Kananmuna, keitetty 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1266g988kcal96.6g45.8g46.2g17.2g
Valittu annoskoko633g494kcal48.3g22.9g23.1g8.6g
Annoskoko puolitettuna317g247kcal24.2g11.5g11.6g4.3g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340