Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g23g86kcal0.2g20.7g0.1g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g14g2.2kcal0g0.4g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g113g113kcal15.8g1.9g4.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)225g191kcal2.3g7.9g15.8g0g
Sieni tatti, hapero 225g62kcal4.1g6.5g1.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1267g972kcal45.6g77.8g49g9.6g
Valittu annoskoko633g486kcal22.8g38.9g24.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna317g243kcal11.4g19.5g12.3g2.4g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234