Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona3500g2380kcal427g136.5g7g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)1750g3325kcal78.8g280g210g0g
Karpalo, pakaste700g154kcal2.8g24.5g4.9g23.1g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g350g1502kcal266g12.2g38.5g0g
Liivate 35g122kcal30g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12670g14965kcal1609.2g906.4g520.8g46.2g
Valittu annoskoko6335g7483kcal804.6g453.2g260.4g23.1g
Annoskoko puolitettuna3168g3741kcal402.3g226.6g130.2g11.6g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567