Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1599g11516kcal0g0g1279.5g0g
Sokeri 1530g6210kcal0g1528.3g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g440g748kcal66g0g52.8g0g
Siirappi, tumma72g230kcal0.1g53.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g96g384kcal0g95g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2599g9357kcal337.9g1819.3g54.6g91g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g56887kcal808g6991.8g2773.8g182g
Valittu annoskoko6336g28444kcal404g3495.9g1386.9g91g
Annoskoko puolitettuna3168g14222kcal202g1748g693.5g45.5g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740