Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 2921g3420kcal504.7g0g154.8g0g
Sipuli 674g204kcal8.4g32.4g1.3g11.5g
Korppujauho 225g823kcal23.6g168.3g2.3g11.9g
Kananmuna 50g(kpl)719g906kcal79.1g2.2g64.7g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1348g4787kcal25.3g35.7g512.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g449g4044kcal0g0g449.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g28366kcal1282.2g477.2g2369.6g46.8g
Valittu annoskoko6336g14183kcal641.1g238.6g1184.8g23.4g
Annoskoko puolitettuna3168g7092kcal320.6g119.3g592.4g11.7g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095