Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1465g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 147g521kcal47.5g77.5g1.5g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g293g908kcal52.7g120.1g23.4g52.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 366g460kcal40.3g1g33g0g
Sokeri 498g2021kcal0g497.5g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g15g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g23g73kcal2.6g14.1g1.6g6.6g
Hiiva 147g109kcal19.2g1.6g0.6g10.1g
Vehnäjauho, sunnuntai2490g8715kcal298.8g1767.8g52.3g74.7g
Rusinat (Rainbow) 1 pss366g1172kcal11g260g2.6g35.5g
Mantelirouhe, 1 rkl117g677kcal24.7g6.2g59.2g13.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl293g2636kcal0g0g292.9g0g
Kananmuna kuoreton 117g167kcal14.6g0.4g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g34917kcal1022.8g5492.4g958.2g386.4g
Valittu annoskoko6336g17459kcal511.4g2746.2g479.1g193.2g
Annoskoko puolitettuna3168g8729kcal255.7g1373.1g239.6g96.6g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103