Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1919g537kcal11.5g114.2g3.8g48g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g672g2619kcal1.3g651.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1871g6418kcal190.6g1309.4g22.4g65.5g
Leivinjauhe 96g169kcal5g36.3g0g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g154kcal0g38g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g38g140kcal1.3g30.5g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 1055g1505kcal131.9g3.2g108.2g0g
Rypsiöljy 648g5726kcal0g0g647.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g34535kcal683.2g4365.8g1566.4g228g
Valittu annoskoko6336g17267kcal341.6g2182.9g783.2g114g
Annoskoko puolitettuna3168g8634kcal170.8g1091.5g391.6g57g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257