Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1241g4345kcal149g881.4g26.1g37.2g
Sokeri 1218g4942kcal0g1216.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.6g0g0g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 115g424kcal21.2g12.6g24.9g34.8g
Voi 716g5195kcal8.5g2.9g582.3g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)955g535kcal81.2g47.7g1.9g0g
Pätkis, 18g516g2527kcal18.6g314.6g128.9g0g
Kananmuna kuoreton 788g1124kcal98.5g2.4g80.8g0g
Taloussuklaa, Fazer478g2459kcal18.6g267.4g143.2g25.3g
Voi 239g1732kcal2.8g1g194.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g46924kcal801.8g5575.8g2364.4g195g
Valittu annoskoko6336g23462kcal400.9g2787.9g1182.2g97.5g
Annoskoko puolitettuna3168g11731kcal200.5g1394g591.1g48.8g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319