Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1194g708kcal117.1g35.8g4.8g0g
Kananmuna kuoreton 1751g2498kcal218.9g5.3g179.5g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1114g6686kcal234g73.5g601.8g0g
Juusto, keskiarvo 1592g5570kcal398.5g4g441g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 119g386kcal34.6g8.4g23.9g36.5g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g119g72kcal10.7g6.6g0.6g87.2g
Vehnälese 72g163kcal9.5g11g3.2g26.9g
Kauralese 215g774kcal38.7g98g16.5g37.6g
Leivinjauhe 159g280kcal8.3g60.2g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g34274kcal2140.6g605.6g2542.6g378g
Valittu annoskoko6336g17137kcal1070.3g302.8g1271.3g189g
Annoskoko puolitettuna3168g8568kcal535.2g151.4g635.7g94.5g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129