Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g3436g3780kcal274.9g687.3g0g171.8g
Punajuuri, keitetty, suolaton 2411g945kcal24.6g169.8g4.8g61.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 271g2399kcal0g0g271.3g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Riisijauhoseos, gluteeniton 181g630kcal4.5g145.8g1g5.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g15624kcal614.4g2022.8g555.2g484.8g
Valittu annoskoko6336g7812kcal307.2g1011.4g277.6g242.4g
Annoskoko puolitettuna3168g3906kcal153.6g505.7g138.8g121.2g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390