Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl331g1125kcal6.6g9.9g115.8g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)3211g1927kcal109.2g144.5g112.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g642g411kcal22.5g1.3g160.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g257kcal0g63.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g482g1927kcal0g481.7g0g0g
Mansikkahillo 1606g3635kcal9g866.1g1.6g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g18562kcal294.6g3134.2g780.8g29g
Valittu annoskoko6336g9281kcal147.3g1567.1g390.4g14.5g
Annoskoko puolitettuna3168g4640kcal73.7g783.6g195.2g7.3g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958