Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)264g71kcal3.4g12.7g0.5g4.5g
Peruna, vanha, kuorittu 2711g2064kcal51g420.1g5.4g27.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)72g518kcal0.6g0.6g57.6g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g720g1367kcal107.9g0g107.9g0g
Vesi2399g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g144g403kcal27.3g0g31.7g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste12g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g8850kcal380.8g867g406.4g63.2g
Valittu annoskoko6336g4425kcal190.4g433.5g203.2g31.6g
Annoskoko puolitettuna3168g2213kcal95.2g216.8g101.6g15.8g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770