Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis6006g6726kcal1321.3g0g180.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 240g168kcal3g27.1g3g9.3g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Valkopippuri 12g34kcal1.2g5.1g0.3g3.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g36g124kcal3.6g27.4g0.9g0g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Curryjauhe (-), annos 5g6g20kcal0.6g3g0.6g0.6g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g14358kcal2668.4g146g375.6g49.8g
Valittu annoskoko6336g7179kcal1334.2g73g187.8g24.9g
Annoskoko puolitettuna3168g3590kcal667.1g36.5g93.9g12.5g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485