PaukkuMaissin kanasalaatti

Ota katkaravut sulamaan, laita kananmunat kiehumaan ja paista pikotut kanat voissa (voin sekaan voi lorauttaa myös soijaa ja kanat voi pilkkoa myös paistamisen jälkeen jäähtyneinä, jolloin niistä tulee mehevämpiä).

Ripottele kanoihin esim Maldon suolaa.

Pilko kasvikset ja revi mozzarellajuusto paloiksi.

Sekoita keskenään sulatetut katkaravut ja Caecar -kastike.

Kun kananmunat ovat kiehuneet 7 minuuttia, ota ne liedeltä ja säikäytä.

Kuori ja pilko jäähtyneet kananmunat.

Lisää pikotut kasvikset, mozzarella, jäähtynyt kana, ja kananmunat sekä katkarapuseos ja pesto suureen kulhoon ja sekoita.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä925g1406kcal288.6g0g26.8g0g
Kananmuna, keitetty 496g707kcal61.9g1.5g50.8g0g
Kurkku 417g46kcal2.3g5.8g0.4g2.9g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 736g96kcal8.2g7.2g1.5g8.8g
Miniluumutomaatti, annos 250g751g150kcal4.5g24.8g2.3g0g
Viinirypäle,kivetön,vihreä751g533kcal5.3g117.1g3g8.3g
Mozzarella, Euroshopper563g1408kcal103g8.4g107g0g
Omena, keskikokoinen 200g901g306kcal1.8g64g2.7g16.2g
Katkarapu 270g185kcal39g0g3g0g
Caesar kastike (Saarioinen), annos 20g75g240kcal0.5g5.9g16.5g0g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g107g426kcal5.9g4.7g42.6g0g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g11817kcal1048.4g507.4g587.6g84.4g
Valittu annoskoko6336g5908kcal524.2g253.7g293.8g42.2g
Annoskoko puolitettuna3168g2954kcal262.1g126.9g146.9g21.1g
Arvot/100g100g93kcal8.3g4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332989