Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)750g810kcal172.6g0g13.5g0g
Vesi3602g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g84g84kcal1.7g3.8g6.7g0.8g
Curryjauhe (-), annos 5g30g98kcal3g15g3g3g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste600g156kcal5.4g28.8g1.8g13.8g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g300g1081kcal36g219.1g4.5g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g420g336kcal12.2g45.4g8g16g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g240g1009kcal4.8g7g108.1g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g7308kcal479.2g667g292.4g77.4g
Valittu annoskoko6336g3654kcal239.6g333.5g146.2g38.7g
Annoskoko puolitettuna3168g1827kcal119.8g166.8g73.1g19.4g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387