Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2130g1278kcal31.9g276.9g2.1g19.2g
Lanttu 320g92kcal3.2g14.7g1g5.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g2130g596kcal12.8g126.7g4.3g53.2g
Ruokakerma Valio 5%1331g799kcal16g37.3g66.6g0g
Oltermanni, perinteinen426g1533kcal106.5g0g123.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g8597kcal340.8g911.2g395g156.4g
Valittu annoskoko6336g4298kcal170.4g455.6g197.5g78.2g
Annoskoko puolitettuna3168g2149kcal85.2g227.8g98.8g39.1g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207