Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli2364g4019kcal307.3g59.1g283.7g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1324g556kcal129.7g5.3g1.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g378g242kcal13.2g0.8g94.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g473g3452kcal4.7g4.7g378.3g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g946g3934kcal775.5g66.2g56.7g9.5g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore189g47kcal0g17g0g0.2g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 47g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)567g1986kcal79.4g317.7g38g62.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g28472kcal2619.6g941.6g1705.2g144.2g
Valittu annoskoko6336g14236kcal1309.8g470.8g852.6g72.1g
Annoskoko puolitettuna3168g7118kcal654.9g235.4g426.3g36.1g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915