Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 3200g508kcal24g64g3.2g64g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g960g195kcal5.8g36.5g2.9g13.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Nokkonen 128g56kcal7.6g1.7g0.9g5.2g
Oliiviöljy 96g849kcal0g0g96g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)32g83kcal4.2g3.8g5.8g0.1g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g640g109kcal10.2g17.3g0g8.6g
Vesi, vesijohtovesi 640g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g3945kcal120.2g308g220.2g204.4g
Valittu annoskoko6336g1973kcal60.1g154g110.1g102.2g
Annoskoko puolitettuna3168g986kcal30.1g77g55.1g51.1g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738