Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore3603g1009kcal21.6g201.8g7.2g90.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g481g1345kcal91.3g0.1g105.7g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g901g351kcal29.7g27.9g13.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%901g1441kcal24.3g24.3g135.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu420g530kcal46.2g1.3g37.8g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g9353kcal426.2g510.8g598.6g180.2g
Valittu annoskoko6336g4677kcal213.1g255.4g299.3g90.1g
Annoskoko puolitettuna3168g2338kcal106.6g127.7g149.7g45.1g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727