Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 126g49kcal0.6g8.6g0.6g3.3g
Karpalo 131g43kcal0.6g4.5g0.9g4.3g
Vesi315g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow63g214kcal7.6g44.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g611kcal17.6g114.4g5.6g15.2g
Valittu annoskoko635g306kcal8.8g57.2g2.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna317g153kcal4.4g28.6g1.4g3.8g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832