Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 131g37kcal1.6g5.3g0.3g2.8g
Hirvenliha 105g118kcal22.2g0g3.2g0g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Porkkana 41g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Herkkusieni 15g2.4kcal0.3g0g0g0.2g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g482kcal51.2g24.2g17.6g10.2g
Valittu annoskoko635g241kcal25.6g12.1g8.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna317g121kcal12.8g6.1g4.4g2.6g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881