Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 113g127kcal23.8g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Lanttu 68g20kcal0.7g3.1g0.2g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 68g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)90g27kcal0.9g3.6g0.4g0.2g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen3.4g6.1kcal1.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g493kcal57g35.8g9.4g11.8g
Valittu annoskoko635g247kcal28.5g17.9g4.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna317g123kcal14.3g9g2.4g3g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280