Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)263g292kcal32.3g5g15.5g2.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 131g100kcal2.5g20.3g0.3g1.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 53g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Lanttu 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g881kcal72.8g67.2g32.4g13.6g
Valittu annoskoko635g441kcal36.4g33.6g16.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna317g220kcal18.2g16.8g8.1g3.4g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201