Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)800g520kcal25.6g38.4g28g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g300g960kcal27g156g18g27g
Omena, ulkomainen, kuorittu 800g357kcal1.5g75.4g0.8g14.4g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g420g374kcal63g2.1g12.6g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g600g1680kcal114g0g138g6g
Siirappi 28g84kcal0g20.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12696g17610kcal1541.2g642.8g957.2g115.2g
Valittu annoskoko6348g8805kcal770.6g321.4g478.6g57.6g
Annoskoko puolitettuna3174g4403kcal385.3g160.7g239.3g28.8g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706