Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 104g72kcal5.3g9.8g0.4g3.2g
Kasvisliemikuutio 6.3g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g83g63kcal13.3g1.2g0.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1270g328kcal39.2g26.8g5g8.6g
Valittu annoskoko635g164kcal19.6g13.4g2.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna318g82kcal9.8g6.7g1.3g2.2g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234