Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa250g893kcal4.8g7.3g95.1g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Oliiviöljy 270g2390kcal0g0g270.2g0g
Psylliumkuitu, annos 6g225g113kcal0g0g0g186.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2002g6415kcal535.8g0g479.2g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g350g1345kcal73.6g3.2g115.6g0g
Aurajuusto851g2892kcal170.1g0g246.7g0g
Mozzarella Lovilio Lidl1251g4166kcal319g18.8g312.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 601g2273kcal167.4g0g180.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12700g42545kcal2679g62g3512g373.8g
Valittu annoskoko6350g21272kcal1339.5g31g1756g186.9g
Annoskoko puolitettuna3175g10636kcal669.8g15.5g878g93.5g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249