Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 1600g3045kcal276.2g89g175g8.8g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi800g80kcal12g12g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)800g1280kcal64g32g104g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1480g518kcal14.8g100.6g7.4g20.7g
Becel juokseva, annos 10g60g396kcal0g0g44.4g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g1600g5280kcal192g1040g30.4g144g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12704g21199kcal1118g2547.2g722.4g347g
Valittu annoskoko6352g10599kcal559g1273.6g361.2g173.5g
Annoskoko puolitettuna3176g5300kcal279.5g636.8g180.6g86.8g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007