Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2700g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2025g1542kcal38.1g313.9g4.1g20.3g
Purjosipuli 248g57kcal4.5g5.9g0.5g5.2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g900g477kcal51.3g47.7g8.1g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton338g608kcal15.2g18.6g50.6g13.5g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g126g151kcal3.1g7.6g11.3g1.9g
Persilja 18g4.9kcal0.2g0.2g0g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12708g5678kcal224.8g787.8g149.2g84.6g
Valittu annoskoko6354g2839kcal112.4g393.9g74.6g42.3g
Annoskoko puolitettuna3177g1420kcal56.2g197g37.3g21.2g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035