Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi130g273kcal11g49.3g3.9g35g
Vesi, vesijohtovesi 3508g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1754g1335kcal33g271.8g3.5g17.5g
Hirvenjauheliha oma saalis877g982kcal192.9g0g26.3g0g
Rypsiöljy 88g776kcal0g0g87.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12712g6731kcal473.8g642.2g242.8g105g
Valittu annoskoko6356g3365kcal236.9g321.1g121.4g52.5g
Annoskoko puolitettuna3178g1683kcal118.5g160.6g60.7g26.3g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467