Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1869g3103kcal355.2g0g186.9g0g
Sipuli (kuorittu)304g82kcal3.9g14.6g0.6g5.2g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)491g1325kcal147.2g0g83.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen561g112kcal3.4g21.3g1.7g7.9g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g1402g5188kcal119.2g883.3g133.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1729g605kcal17.3g117.6g8.6g24.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12712g20830kcal1292.4g2073.6g828.8g74.6g
Valittu annoskoko6356g10415kcal646.2g1036.8g414.4g37.3g
Annoskoko puolitettuna3178g5208kcal323.1g518.4g207.2g18.7g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768