Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki300g168kcal25.5g15g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu72g91kcal7.9g0.2g6.5g0g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti27g132kcal6.6g9g7.8g7.7g
Soijajauho rasvainen 24g112kcal8.3g5.6g5.6g2.9g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 210g795kcal58.5g0g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g2605kcal214g61.8g167g21.2g
Valittu annoskoko636g1303kcal107g30.9g83.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna318g651kcal53.5g15.5g41.8g5.3g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595