Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 50g159kcal12.2g22.9g1g4.5g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Juuriselleri 68g21kcal0.8g3.1g0.1g2.1g
Herne, pakaste (rainbow)100g85kcal6g15g0g3.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g25g38kcal4.5g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g812kcal51.2g95.2g22.2g20.8g
Valittu annoskoko636g406kcal25.6g47.6g11.1g10.4g
Annoskoko puolitettuna318g203kcal12.8g23.8g5.6g5.2g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520