Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)424g3053kcal0.4g0.4g339.2g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 121g345kcal18.8g0.2g30.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)91g18kcal0g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g6832kcal38.4g13g739g0g
Valittu annoskoko636g3416kcal19.2g6.5g369.5g0g
Annoskoko puolitettuna318g1708kcal9.6g3.3g184.8g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435