Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.1g0.3g1.7g
KEITTOJUURES Apetit pakaste88g23kcal0.8g4.2g0.3g2g
Hk, sininen lenkki 580g127g292kcal12.7g8g22.8g0.3g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen2.3g7.1kcal0.2g1.2g0.1g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla22g85kcal0.4g0.5g9.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.1g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g1226kcal37.4g85g78.8g8.2g
Valittu annoskoko636g613kcal18.7g42.5g39.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna318g306kcal9.4g21.3g19.7g2.1g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050