Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 203g71kcal9.4g4g0.6g5.1g
Aura Gold homejuusto, Valio51g172kcal10.1g0g14.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%56g68kcal1.6g2.5g5.6g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g5.6g14kcal0.3g1.2g0.8g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g8.4g10kcal0.1g1.9g0g0g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1273g697kcal44.4g23.6g43.6g11.8g
Valittu annoskoko637g349kcal22.2g11.8g21.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna318g174kcal11.1g5.9g10.9g3g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675