Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g2500g1775kcal40g400g2.5g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli350g95kcal4.9g13.3g2.1g3.8g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 750g1303kcal132.1g0g86.6g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g75g12kcal2.5g0.8g0.2g0.8g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1650g908kcal51.2g105.6g33g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)35g252kcal0g0g28g0g
Kesäporkkana (Pirkka)1000g250kcal6g53g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g9187kcal473.4g1145.4g308.8g9.2g
Valittu annoskoko6360g4594kcal236.7g572.7g154.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna3180g2297kcal118.4g286.4g77.2g2.3g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957