Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2498g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g1999g480kcal24g68g4g42g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g500g1749kcal30g379.8g8.5g10g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1327kcal151.9g0g79.9g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Chili mausteseos, Old El Paso8g22kcal0.6g3.9g0.5g0g
Siirappi 80g241kcal0.1g59.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g8033kcal433.4g1083.2g188.4g122.2g
Valittu annoskoko6360g4016kcal216.7g541.6g94.2g61.1g
Annoskoko puolitettuna3180g2008kcal108.4g270.8g47.1g30.6g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943