Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Lampaanlihan, vähärasvainen375g686kcal71.3g0g45g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr30g84kcal2.4g2.9g7.2g0.5g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl30g183kcal1.8g14.1g13.2g0g
Kukkakaali, tuore450g90kcal8.1g9.9g1.3g8.1g
Keittojuurekset, apetit600g156kcal5.4g28.8g1.8g13.8g
Peruna, vanha, kuorittu 675g514kcal12.7g104.6g1.4g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g3762kcal210.6g392g142.2g88.4g
Valittu annoskoko6360g1881kcal105.3g196g71.1g44.2g
Annoskoko puolitettuna3180g941kcal52.7g98g35.6g22.1g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758