Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g1500g300kcal37.5g18g7.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Tomaattimurska, 1 prk2667g715kcal16g141.3g5.3g37.3g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Oliiviöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g15g53kcal1.5g11.7g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g77g2.3kcal0g0.8g0.8g0g
Timjami 13g38kcal1.2g3.6g1g4.9g
Basilika, kuivattu 20g51kcal2.9g4.1g0.8g8.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl67g167kcal8g1g14.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g9322kcal750.8g393g515.8g112.2g
Valittu annoskoko6360g4661kcal375.4g196.5g257.9g56.1g
Annoskoko puolitettuna3180g2331kcal187.7g98.3g129g28.1g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267