Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit2400g4968kcal360g50.4g364.8g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1560g624kcal26.5g127.9g1.6g21.8g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g1200g4200kcal156g864g14.4g27.6g
Juustodippi, Pirkka 300g1200g1560kcal37.2g20.4g147.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g22704kcal1159.4g2125.4g1056.8g98.8g
Valittu annoskoko6360g11352kcal579.7g1062.7g528.4g49.4g
Annoskoko puolitettuna3180g5676kcal289.9g531.4g264.2g24.7g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217