Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr25g70kcal2g2.4g6g0.4g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 500g1593kcal121.9g228.5g9.5g44.5g
Sipuli (kuorittu)410g111kcal5.3g19.7g0.8g7g
Juuriselleri 675g212kcal8.4g31.1g1.4g20.9g
Herne, pakaste (rainbow)1000g850kcal60g150g0g31g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1000g850kcal14g44g70g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g250g375kcal45g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g8122kcal513.2g951.4g220.4g207.6g
Valittu annoskoko6360g4061kcal256.6g475.7g110.2g103.8g
Annoskoko puolitettuna3180g2031kcal128.3g237.9g55.1g51.9g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520