Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g960g1632kcal182.4g0g96g0g
Keittojuurekset, apetit480g125kcal4.3g23g1.4g11g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g1320g937kcal21.1g207.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g5388kcal415.6g460.4g197.4g22g
Valittu annoskoko6360g2694kcal207.8g230.2g98.7g11g
Annoskoko puolitettuna3180g1347kcal103.9g115.1g49.4g5.5g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681