Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1200g712kcal117.7g36g4.8g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1120g6720kcal235.2g73.9g604.8g0g
Juusto, keskiarvo 1600g5599kcal400.5g4g443.2g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 120g388kcal34.8g8.4g24g36.7g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g120g72kcal10.8g6.6g0.6g87.6g
Vehnälese 72g164kcal9.6g11.1g3.2g27g
Kauralese 216g778kcal38.9g98.5g16.6g37.8g
Leivinjauhe 160g281kcal8.3g60.5g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12736g34447kcal2151.6g608.6g2555.2g379.8g
Valittu annoskoko6368g17224kcal1075.8g304.3g1277.6g189.9g
Annoskoko puolitettuna3184g8612kcal537.9g152.2g638.8g95g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129