Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 499g2679kcal4.5g3.5g299.3g0g
Sokeri 509g2065kcal0g508.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 359g512kcal44.9g1.1g36.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 584g2003kcal59.5g408.5g7g20.4g
Grahamjauho 494g1619kcal52.1g299.8g10.9g48.9g
Mustikka metsä- 1995g878kcal10g127.7g12g65.8g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g399g467kcal11.2g16g39.9g0g
Rahka Milbona998g678kcal121.7g38.9g2g0g
Sokeri 170g688kcal0g169.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 359g451kcal39.5g0.9g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12736g24106kcal686.8g3154.2g880.6g270.2g
Valittu annoskoko6368g12053kcal343.4g1577.1g440.3g135.1g
Annoskoko puolitettuna3184g6027kcal171.7g788.6g220.2g67.6g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163