Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g3196g9524kcal95.9g153.4g140.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g503kcal43.9g1.2g36g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g2397g7431kcal232.5g1483.7g50.3g143.8g
Sokeri 192g778kcal0g191.6g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Voi 160g1159kcal1.9g0.6g129.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12736g38791kcal748.4g3661g713.6g287.6g
Valittu annoskoko6368g19396kcal374.2g1830.5g356.8g143.8g
Annoskoko puolitettuna3184g9698kcal187.1g915.3g178.4g71.9g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384975