Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g2670g4539kcal534g0g267g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1335g334kcal20g60.1g4g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g1335g574kcal32g82.8g4g22.7g
Pirkka kermajuusto 17%214g619kcal66.2g3.4g36.3g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)801g561kcal96.1g28g8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g13g120kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12736g13494kcal1496.6g348.6g665.2g45.4g
Valittu annoskoko6368g6747kcal748.3g174.3g332.6g22.7g
Annoskoko puolitettuna3184g3374kcal374.2g87.2g166.3g11.4g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936